Актуальні поради Українцям Як правильно тушкувати овочі під час дієти?

Як правильно тушкувати овочі під час дієти?

Готуються овочі також по-різному. Наприклад, морквині, картоплі та капусті для повної готовності потрібно 20-30 хвилин – їх закладають першими. Далі йдуть буряк, стручкова квасоля, цибуля — ці овочі тушкуються не довше 15 хвилин. Наприкінці додавайте помідори, цукіні або навіть солодку кукурудзу — їм потрібно всього хвилин 5.

Смажені овочі краще виключити чи звести до мінімуму. Овочеві страви можна, можливо подавати з нежирними сортами риби та м'яса, зеленню, спеціями та лимонним соком. Щодня потрібно випивати півтора-два літри води: це запускає метаболізм і потрібно при великому вживанні клітковини.

Овочі тушковані

Енергія 33 ккал
Білки 1 гВуглеводи 6 г
Жири 0,1 гВолокна 2 г

Related Post