Актуальні поради Українцям Навіщо вимочувати вим'я?

Навіщо вимочувати вим'я?

Перед термічною обробкою яловиче вим'я потрібне неодмінно звільнити від залишків молока. Для цього вим'я необхідно вимочити, після чого варити протягом 4-6 годин у бульйоні з додаванням невеликої кількості овочів. Тоді вим'я стане ніжним і на смак нагадуватиме телятину або яловичу мову!

Перед варінням яловиче вим'я необхідно вимочити у холодній воді близько 3 годин, а потім варити 1 годину, періодично знімаючи піну.

Покласти субпродукт у каструлю, налити 2-3 літри холодної води, щоб вона повністю покривала. вим'я, залишити вимочуватися на період від 5-8 годин або на ніч, кілька разів за цей час міняти воду на нову. 3. Вимочений продукт промити в проточній воді.

Однак не варто забувати, що вим'я містить достатньо жирів. Людям із зайвою вагою варто відмовитися від цього продукту. Також не рекомендують його є при особистій непереносимості.

Related Post

Як розрахувати коефіцієнт забезпеченості власними оборотними коштами?Як розрахувати коефіцієнт забезпеченості власними оборотними коштами?

Як правильно розрахувати показник? Формула розрахунку коефіцієнта забезпеченості власними обіговими коштами: КОСОС = NWC ÷ Оборотні активи. Нагадаю, що NWC – це власний оборотний капітал, різниця між оборотними активами та

Як допомогти дитині Меланхоліку?Як допомогти дитині Меланхоліку?

Як допомогти меланхоліку Йому важливо відчувати, що його кохають. Частіше говоріть йому про це. Зайвий раз поцікавтеся, як минув день. Уважно ставтеся до його переживань, підтримуйте дружні стосунки. Меланхолікам важливо