Корейці намагаються зводити до мінімуму споживання оброблених, жирних або солодких продуктів, а при приготуванні їжі не використовують багато жиру, віддаючи перевагу запеченим стравам. За столом багато овочів – їх прийоми їжі зазвичай багаті на клітковину, яка допомагає травленню. Що цікаво, корейці практично не їдять хліб.
Кореянки худнуть, у перший тиждень вживаючи страви з білої риби, коричневого рису, креветок, курячого філе без шкіри, крохмалистих овочів, варених яєць. Можна приправляти їжу олією. У другий тиждень до раціону додається несолодкий йогурт, козячий сир, червоне м'ясо.
Дієта Сюзі Раціон зірки складається в основному з солодкої картоплі (батату), курячої грудки та склянки знежиреного молока на сніданок, бурого рису з салатом на обід та двох солодких картоплин на вечерю. З точки зору калорійності, дієта цілком насичена – ти не постійно почуватимешся голодною і знесиленою.