Лимон – це цитрусовий фрукт, який відомий своїм яскравим смаком та ароматом. Він використовується в багатьох стравах та напоях, а також для приготування варення. Домашнє лимонне варення – це простий та смачний спосіб насолодитися цим фруктом.18 жовт. 2023 р.
Як варити лимонад Лимон помити, обсушити, помістити на одну хвилину в окріп. Зняти цедру за допомогою дрібної терки, вичавити в миску лимонний сік. у каструлю налити 1 літр води, каструлю поставити на вогонь, дочекатися закипання. Всипати в воду лимонну цедру і цукор, перешкодити, варити 10 хвилин.
Як використовувати лимон без цедри Вичавіть з лимона сік та додайте його у просту воду — такий напій бадьорить, і якщо вживати лимонну воду регулярно, то вона стане ефективним засобом для детоксу та поповнення запасу вітамінів.
Які страви можна приготувати з лимонів?
- Лимонний пиріг;
- Лимонад;
- Салат із лимоном;
- Лимонний соус;
- Лимонні кекси;
- Мариновані лимони;
- Лимонний сорбет;
Поливають лимон взимку рідко і після того, як підсохне верхній шар ґрунту на глибину 2,0-3,0 см. Поливати потрібно рясно, зливаючи воду з піддону через 5 хвилин. Вода повинна бути відстояною і кімнатної температури. Щоб плоди були смачними, лимонне деревце потрібно удобрювати.
Потрібно: 2 літри води, сік 1 великого лимона. У мінеральну чи артезіанську (за бажанням газовану або негазовану воду) додати свіжий сік лимона. Все змішати та поставити в холодильник для настоянки. За годину – напій готовий.
Як варити варення з лимонів: смачні рецепти Як робити варення з лимона Хто не знає, що лимон – це природний зберігач вітаміну С, незамінні натуральні ліки …