Замість кухонного комбайна можна скористатися кавомолкою. У цьому разі подрібнюйте горіхи невеликими партіями. Борошно з мигдалю в оболонці вийде темнішим, грубішим, але текстурнішим, ніж із бланшованого. Так само можна подрібнити інші горіхи: фундук, волоські, кеш’ю тощо.
Зараз ви дізнаєтеся, як зробити мигдалеве борошно вдома!
- Беремо мигдаль. …
- Заливаємо окропом і залишаємо на 10 хвилин.
- Руками знімаємо шкірку з кожного горішка. …
- Як завжди в таких випадках, це робота для Попелюшки. …
- Тепер його потрібно добре просушити. …
- Як тільки горіхи добре висохнуть, їх потрібно повністю остудити! …
- Отже, перемелюємо.
Як просто подрібнити горіхи
- Перш ніж подрібнювати горіхи, їх потрібно підсушити або обсмажити. …
- Подрібнювати ж горіхи можна за допомогою кавомолки. …
- Ще один інструмент для подрібнення горіхів – це качалка. …
- Якщо ж необхідно отримати арахісову або мигдальну пасту для марципану, то краще скористатися м’ясорубкою.