Теоретично Головне правило бариста: молочна піна в готовому кавовому напої має бути еластичною і без бульбашок, а температура подачі такою, щоб молоко не обпалювало рота..Jun 26, 2017
Поставте молоко на невеликий вогонь і доведіть до кипіння, щоб|аби| з'явилася пінка. Дістаньте з молока стручок ванілі. Гаряче молоко розлийте у дві високі чашки чи склянки. Потім налийте кава (Наливайте не посередині склянки, а ближче до обідка).
Кава з молоком ідеальний для сніданку: молоко пом'якшує дію кофеїну на судини, а молочні жири пом'якшують дію кавових кислот. При цьому важливо пити кава з молоком не натщесерце, а після прийому їжі. Також слід пам'ятати, що ідеальна температура для капучіно приблизно 65–70°C.
На 100 мл еспресо потрібно: 100 мл молока для мокачіно; 200 мл молока для капучіно; 300 мл молока для латте.