Соус Бешамель чудово зберігається в холодильнику протягом декількох днів. Викладіть його в будь-який посуд, а зверху, для запобігання утворенню жорсткої плівки, полийте невеликою кількістю розтопленого вершкового масла, зберігайте під кришкою або харчовою плівкою.
Пшеничне борошно Додавання крохмалю є одним із найбільш популярних способів загущення соусів. І найпоширеніша техніка для цього – ру (термічно оброблена суміш пшеничного борошна та жиру). Вона підходить для таких соусів, як бешамель, велюте та еспаньйоль.
Як зберігати Бешамель Так соус може зберігатися до трьох днів у холодильнику. Соус можна заморозити. Очевидно, що консистенція стане щільнішою, тому під час розігрівання додайте 2-3 ложки молока або бульйону і прокип’ятіть з хвилину.