Варених крабів потрібно відправляти на зберігання у холодильник у фользі або у пластиковому лотку з кришкою, а свіжих, накривши тканинним клаптем. Про закінчення терміну придатності морепродукту свідчить тьмяна поверхня. Його одразу потрібно вжити в їжу, а якщо вже є неприємний запах, слід обов'язково викинути.Feb 10, 2021
Готовий краб зберігається у холодильнику трохи більше 2 діб. Сторонні запахи (йод, тухлятина) підкажуть вам, що краб зіпсувався.
Рідина має бути прозорою, а караб не повинен пахнути нічим. Поява запаху, навіть слабкого, штовхає вас на сумнівний шлях, що веде до промивання шлунка.
Готовність можна визначити за кольором панцира, який стає червоним або яскраво-оранжевим. Намагайтеся не перетравлювати морепродукт, інакше крабове м'ясо вийде дуже смачним.