Актуальні поради Українцям Як приготувати свинячу шийку в духовці в рукаві?

Як приготувати свинячу шийку в духовці в рукаві?

Запікати протягом 90 хвилин при температурі 180 °C до повної готовності.

Свиняча шия – це ніжне свиняче м'ясо на шиї тварини з невеликими прожилками сала. Це прекрасне поєднання жилок з жирком та найніжнішого м'яса без накачаних м'язів.

Харчова цінність та хімічний склад "Свиняча шийка запечена".

НутрієнтКількість% від норми 100 г
Калорійність347.2 кКал20.6%
Білки14.7 г19.3%
Жири31.5 г56.3%
Вуглеводи0.8 г0.4%

Related Post

Які бувають моделі в інформатиці?Які бувають моделі в інформатиці?

Основний види моделей: матеріальні (натурні, імітаційні); нематеріальні (інформаційні); комп’ютерні (інформаційні та імітаційні, реалізовані на комп’ютері); нематеріальні (інформаційні); комп’ютерні (інформаційні та імітаційні, реалізовані на комп’ютері) . комп’ютері). Види моделей Функціональна модель

Де тримають Шона?Де тримають Шона?

Якщо ви пройшли 3 чи 4 випробування, то вам потрібно буде здогадатися, де тримають Шона. Правильну відповідь – "Теодор Рузвельт Роуд 852».Май 24, 2019 Після цього приїжджайте на склад та