Торти та тістечка з кремом слід зберігати при температурі від +2 до +6 °Cа термін зберігання залежить від того, з яких інгредієнтів вони зроблені. За більш високої температури їх термін зберігання значно скоротиться.
Кондитерські вироби потрібні зберігати виключно в холодильнику та не довше 2-х діб.
Пиріжки та пироги з фруктовою начинкою без холодильника не варто вживати вже через 9-12 годин, а за сильної спеки період вживання скорочується до 3-х годин. Тістечка, шарування із заварним кремом не підлягають вживанню без зберігання в холодильнику.
Торти, тістечка, рулети з кремом повинні зберігатися тільки в охолодних прилавках при температурі від +20С до +60С. Кондитерські вироби легко вбирають запахи, тому вони не повинні зберігатися поряд із продуктами харчування, що мають специфічні запахи. – трохи більше 120 годин.