Актуальні поради Українцям Як зберегти колір горбуші при засолюванні?

Як зберегти колір горбуші при засолюванні?

Щоб сьомга не жовтіла – покладіть її в морозилку після засолення та витримування у холодильнику. Після відтавання нормальний смак та колір зберігаються.

Коли вибираєте горбушу в магазині, дивіться насамперед на очі і зябра: очі не повинні бути каламутними, а зябра повинні бути червоного кольори. І у охолодженої, і у замороженої горбуші черевце повинно бути світлим, якщо воно жовте – значить, риба вже не свіжа і гірчить. Колір м'яса повинен бути темно розовий.

Підготовка риби: Якщо ви придбали цілі, непотрошені тушки, то перед засолюванням їх необхідно розморозити в холодильнику (не до кінця, щоб було зручніше видаляти кістки), а потім обробити. Нутрощі, голова, плавці та хвости, а також хребет, кістки та шкіра видаляються.

Related Post

Як часто можна робити пілінг обличчя у салоні?Як часто можна робити пілінг обличчя у салоні?

Як часто можна робити? Кислотний поверхневий пілінг зазвичай проводять курсом 5-10 процедур, проміжок між сеансами 2 тижні. Потім можна, можливо раз на 3-6 місяців проводити підтримуючу процедуру. Серединний пілінг проводять

Як ставлять діагноз стравохід Барретта?Як ставлять діагноз стравохід Барретта?

Діагностика стравоходу Барретта Основний спосіб виявлення патології біопсія слизової стравоходу. Зміни клітин будуть видні у біопсійному матеріалі, що дасть змогу виявити стравохід Барретта. Діагностика Основним методом діагностики цього патологічного стану

Де видобувають крижану рибу?Де видобувають крижану рибу?

Мешкає в водах Антарктики — навколо Антарктиди та Південної Америки, ендемічні для цього регіону Назва Крижана закріпилося за рибою ще у 19 столітті. Воно зумовлене фізіологічними особливостями. У представників цього