Актуальні поради Українцям Як правильно приготувати стейк?

Як правильно приготувати стейк?

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки маслом, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка

Стейк із яловичини вийде ідеальним лише в тому випадку, якщо його правильно підготувати до смаження:

  1. Своєчасно розморожуйте м'ясо. …
  2. Дайте вирізці подихати. …
  3. Обробіть яловичину. …
  4. Використовуйте готові шматки або нарізайте їх упоперек волокнами. …
  5. Забудьте про спеції. …
  6. Висушіть готові шматки.

Найбільш оптимальний ступінь прожарювання — Medium well — майже повністю просмажений. стейк із прозорим соком. Час прожарювання з кожного боку становить 5-6 хвилин. Well done – сильно просмажений стейк по всій товщині сіро-коричневого кольору. Час готування – 6-7 хвилин з кожного боку.

Related Post

Як збільшити обсяг пам'яті в Outlook?Як збільшити обсяг пам'яті в Outlook?

Частина 1: Як виправити помилку переповненої скриньки Outlook через зменшення розміру поштової скриньки Outlook? Заархівуйте старі статті. Очистіть папку "Видалені елементи" та папку "Небажана пошта". … Зберігайте вкладення поза поштовою