Як приготувати
- Крок 1. Бадилля добре миємо і дрібно ріжемо разом стебла та листя. …
- Крок 2. Розкладаємо щільно по будь-яким стерилізованим способом банкам, заливаємо окропом і даємо постояти 5 хвилин. …
- Крок 3. Розливаємо готовий маринад банками, закриваємо кришками, перевертаємо вгору дном і залишаємо остигати під ковдрою.
Бадилля буряків також можна заморозити для приготування в зимовий період супів із зеленню, ботвинників та борщу. Вона при заморожуванні збереже корисні мікроелементи. Для цього листочки промиваємо, просушуємо на паперових рушниках, нарізаємо на невеликі шматочки, складаємо в пакети і забираємо в морозилку.
Як приготувати
- Крок 1. Я заготовляю тільки листя. Добре промити, просушити та нарізати.
- Крок 2. Розкласти порційно в пакети і щільно згорнути. Заморозити.
Aug 15, 2020