Як змія на смак?

За смаком зміїне м'ясо дуже схоже з курячим. У російській кулінарії зі зрозумілих причин немає страв з зміїного м'яса, зате на Сході з приготування таких страв роблять цілі шоу. Взагалі спосіб приготування змії залежить лише від фантазії кухаря. Воно добре у будь-якому вигляді.

Філе пітона – цінний харчовий продукт, у приготовленому вигляді має смак та запах курятини. Зміїне м'ясо Використовується тільки після термічної обробки.

Пітон придатний як для смаження, так і для варіння, гасіння та ін. Вишуканий смак порадує навіть найвибагливішого гурмана. Існує два основні способи приготування м'яса пітона: довга томління на повільному вогні та швидка обсмажування.

Так що на запитання, чи можна їсти змій, відповідь однозначна – так! Особливо корисна зміїна жовч. Вважається, що вона добре очищає і зміцнює організм не у вигляді заготовлених на користь настоянок, а, так би мовити, живцем.

Related Post

Де німецькою розмовляють?Де німецькою розмовляють?

Німецька мова – це рідна або регулярно використовується друга мова для майже 130 млн. жителів Німеччини, Австрії, Швейцарії, Люксембургу, Бельгії, Ліхтенштейну та Південного Тиролю (Італія). Німецька мова у світі Німецька

Скільки часу готувати заморожені котлети на паруСкільки часу готувати заморожені котлети на пару

індичка – 8 хвилин; курка – 10-12 хвилин; свинина і яловичина – 20 хвилин.4 бер. 2024 р. Приготування: очистіть рибу від шкірки, відокремте від кісток, вимочіть хліб у молоці, додайте філе,