Не тільки свиняча, а й печінка інших тварин має гіркуватий смак. Однак у свинячий, крім ферментів, що мають характерний гіркуватий відтінок, знаходиться жовчний міхур. При неправильній обробці туші жовч може надати м'ясу гіркоти.Sep 9, 2020
Свиняча печінка має дуже багатий склад, тому вона не менш корисна решті. Дуже корисна така печінка для мозкової діяльності, для нирок, очей, зубів, шкіри. Свиняча печінка регулює склад крові і може привести її до норми. Але все ж таки вона поступається яловичої печінки за вмістом вітаміну.
Спробуйте на 20 секунд залишити субпродукт у окропі, а потім зняти плівку, підчепивши її за край ножем. Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин.
Яловича печінка Абсолютний чемпіон із вмісту вітамінів та мікроелементів.