Альбумін розлучається у воді, температура якої не більше 35°С, у пропорції 1 до 8-10. Тобто на 1 г порошку необхідно взяти 8-10 г води. Для запобігання утворенню грудочок рекомендується додавати воду в альбумін, а не навпаки, ретельно розмішуючи масу вилкою або лопаткою.Feb 14, 2020
У середньому, 5 грам альбуміну та 35 грам води замінюють у рецепті один яєчний білок.
Альбумін 100 г білка у порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка. На замітку: о 1 чайній ложці альбуміну – 4 г; в 1 їдальні ложці альбуміну – 14 р.
Альбумін чорний харчовий виробляють за допомогою процесу дефібрування крові тварин на сучасному устаткуванні за передовою технологією, при якому відокремлюють плазму від фібрину, що відповідає за згортання крові. При обробці крові зберігаються всі корисні властивості, у тому числі і гемове залізо.