Як приготувати кукурудзяну крупу
- Налити в каструлю 1 л води. …
- Посолити та варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин|мінути| до готовності.
- Витягнути пакетик з кукурудзкою, підчепивши його вилкою за петлю. …
- Відкрити пакетик, розірвавши його за спеціальною лінією.
- Викласти готову кукурудзяну кашу на тарілку та приправити за смаком.
45 хвилин Купую крупу в пакетиках для швидкого приготування обіду/вечері/гарніру, коли немає часу перебиратися, мити, заважати. Кукурудзяна крупа в пакетиках досить великого помелу, тому й вариться 45 хвилин, я варю довше. Дитині подобається саме "кукурудза", з молоком або просто з олією.
Скільки рідини взяти Стандартна пропорція – 1 склянка кукурудзяний крупи на 4 склянки рідини. У підсумку у вас вийде 4-5 порцій каші середньої густоти: Якщо додайте до того ж кількості крупи 5-6 склянок молока або води, готове блюдо буде схоже на рідку манну кашу.