Какао терте та масло какао з цукровою пудрою використовують для приготування шоколаду, а з какао-макухи отримують какао-порошок. Шоколадна маса виготовляється із суміші цукру (як правило, цукрової пудри), тертого какао та олії какао, з додаванням смакових та ароматичних інгредієнтів.
Який натуральний шоколад?
Гіркий шоколад Вид шоколаду гіркий шоколад. Найкорисніший вид, зміст какао у якому може сягати 99% і має перевищувати 55% по ГОСТу. Такі плитки мають вкрай насичений смак з яскраво вираженою гіркуватістю і дуже корисні завдяки складу: мінімум добавок і цукру при максимальній натуральності інгредієнтів.
Який справжній шоколад?
Справжній шоколад роблять з тертого какао, какао-олії та цукру. Тільки такий склад гарантує якість та справжність продукту. Фраза типу "72% какао" підтверджує лише факт його присутності. Але це може бути порошок відходи какао бобів. Збережена копія