Сиропи використовують для приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів, кавових і охолоджуючих напоїв. Перевага сиропів полягає в тому, що вони не згортаються на поверхні молочних і кавових напоїв, не тонуть на збитій молочній пінці. Сиропи ідеально доповнюють напої та роблять їх смак і аромат більш насиченим.
Цукровий сироп вельми широко застосовується в кулінарії: для млинців, панкейків, тортів, булочок, різноманітних напоїв. Зокрема, й для приготування страв для малят. Солодкий розчин може бути як допоміжним інгредієнтом, так і однією з ключових складових страви.
Чому відхаркуючі не варто давати дітям Вони не можуть зробити глибокий вдих і відкашляти. В результаті дихальні шляхи "топляться" в цій мокроті. Мокрота збирається, дитина не може її відкашляти, і приєднання бактеріальної інфекції більш ймовірне. З відхарквальними засобами дитина кашляє довше.
Що можна зробити з сиропу?
- Солодкий соус: Використовуйте сироп як соус для панкейків, оладок, вафель або фруктів.
- Коктейлі: Додайте сироп до коктейлів або безалкогольних напоїв, щоб надати їм солодкого смаку.
- Глазурь: Зберіть сироп з цукром та вершками, щоб отримати смачну глазурь для тортів і печива.
Глюкозний сироп — специфічна солодка рідина без кольору і будь-якого запаху.
Що саме таке сироп? Сироп — це проста суміш цукру та води, розчинена на вогні. Це в’язка рідина, яку можна легко додавати в різноманітні страви та напої, щоб підсолодити та додати смаку. На відміну від звичайного цукру, сироп зберігає рідку …