Заморожений торт десерт, приготовлений за класичною рецептурою, який для довшого зберігання піддали глибокій шоковій заморозці. Коли такий десерт припасений у морозилці, ви завжди у всеозброєнні до несподіваної зустрічі гостей.Feb 14, 2022
Більшість тортів на великих виробництвах спочатку заморожуються у готовому вигляді для зручності вантажоперевезень, зберігання.
Розморожувати продукцію необхідно в холодильнику за температури +4С +6 С. Цілий торт потрібно розморожувати протягом 4 годин, порційний торт протягом 3 годин. Після розморожування зберігати продукцію у холодильнику.
Цілий торт розморожувати протягом 4 годин, порційний торт протягом 3 годин. Після розморожування зберігати продукцію у холодильнику. Термін придатності тортів після розморожування 120 годин.