Журавлина потовкти з додаванням всієї норми цукру в кашку. Залити окропом,розмішати. Поставити на плиту і довести до кипіння(НЕ КИП'ЯТИТИ!!!) Накрити кришкою і дати настоятися,поки ягода не осяде.Sep 5, 2019
Всі сталеві сміливо можуть пити з журавлин компоти, є варення, додавати ягоди в каші. Але найкорисніше робити з неї морс. Щоб не вбити всі корисні властивості журавлини зі свіжих або розморожених ягід, потрібно зробити пюре. Потім змішати його з водою та пити у вигляді морсу.
7 корисних властивостей журавлини
- Уповільнює старіння. …
- Допомагає при лікуванні інфекцій сечовивідних шляхів …
- Знижує температуру при застуді. …
- Захищає серце. …
- Знижує ризик розвитку виразки та раку шлунка. …
- Допомагає контролювати рівень цукру за діабету 2 типу. …
- Має потенційну протипухлинну активність.
Oct 14, 2021
Чи можна їсти журавлину сиру? Можна, можливо, але стигла свіжа журавлина рідко доступна в Європі, переважно вона заморожена. Який смак журавлини? Журавлина дуже кисла на смак через високий вміст фруктових кислот і гіркувата через таніни.