Актуальні поради Українцям Як роблять донер у Туреччині?

Як роблять донер у Туреччині?

Донер – коржик з м'ясом, соусом та овочами – був придуманий турком Кадром Нурманом. Щоб її було зручно їсти на ходу, він адаптував страву і вона набула форми рулету. Проте, класичний донер – Саме тонкий коржик.

Незважаючи на свою незвичайну назву, цю чудову страву готують із обсмажених баранячих обрізків та жиру – залишків м'ясний обрізки для класичного шашлику. М'ясо традиційно приправляють часником та помідорами, маринують у поєднанні оливкової олії, орегано та чорного перцю, потім швидко обсмажують.

У Казахстані називають шаурмаякщо начинка кладеться в половинку пити, і донерякщо начинка загортається в лаваш.

Related Post

Навіщо потрібно розщеплення проводів?Навіщо потрібно розщеплення проводів?

Також бувають ПЛ з розщепленими фазами, коли замість одного фазного дроти великого перерізу підвішується кілька скріплених між собою проводів меншого перерізу. Розщеплення проводів застосовується усунення появи протяжного коронного розряду (на