Термін зберігання торта мусу у холодильнику – 72 години (3 дні). Ви можете зберігати в холодильнику торт із покриттям. Інші критерії зберігання торта в холодильнику такі ж, як і в морозильній камері. Важливо відзначити, що холодильник більше підходить для дефростації – розморожування мусового торта.24 Nov 2021
Мусових тортів до 170 годин при температурі -5/-10 у щільно закритому контейнері. Пряники, зефір, безе потрібно зберігати за кімнатної температури.
Усе мусові торти та десерти заморожуються та зберігаються в морозильній камері до 1 місяця. Оформлений, але ще заморожений торт має пройти поступову процедуру розморожування (дефростацію) у холодильнику (3-4 години), після чого його можна подавати на стіл або віддати замовнику.
Сам мус на момент складання торта рідкий, саме тому ми повинні вдатися до заморожування нашого десерту, щоб мус стабілізувався. Мінімальний час заморожування торта – 12 годин у морозильній камері. Оптимальна температура в морозильні камери повинна становити від -18 до -20 градусів Цельсія.