Актуальні поради Українцям Як пом’якшити цибулю?

Як пом’якшити цибулю?

200 мл води довести до кипіння. Тим часом цибулю очистити й порізати півкільцями або дрібно нашаткувати. Помістити підготовлену цибулю в миску, залити киплячою водою і залишити на 2-3 хвилини. Після цього цибулю відкинути на сито і промити холодною водою.

Для цього треба залити нарізану цибулю окропом, дати постояти 2-3 хвилини і відкинути на друшляк. 3. Можна ошпарити цибулю окропом, а потім занурити в дуже холодну переварену воду (зі шматочками льоду).

Лимонний сік Як застосовувати: якщо продукту багато, змішайте столову ложку лимонного соку зі 100 мл води і залийте цією рідиною порізану цибулю на 20-30 хвилин. Потім промийте холодною водою. Готуючи одну-дві цибулини, можна додати нерозбавлений лимонний сік на 10-15 хвилин.

Правильне зберігання та експлуатація цибулі Болти викручуються проти годинникової стрілки, досить зробити близько 4 обертів, щоб максимально послабити натяг. Зробивши такі маніпуляції, стрілок зводить до нуля ймовірність того, що цибуля звикне до постійного натягу.

Related Post