Спосіб приготування: 90 г теплої води (40-50С) на 1 пакет (500 г) сухої суміші. Розводити вручну або міксером на середніх обертах не менше 4-6 хвилин. Дати постояти хвилин 10-20 у закритій тарі або в кондитерському мішку. Якщо необхідно, то додати воду для потрібної консистенції.
Пропорції: 18 г теплої води (40-50 градусів) на 1 пакет (100 г) сухого преміксу. Розводити вручну або міксером на середніх обертах не менше 4-6 хв. Дати постояти хвилин 10-20 у закритій тарі або в кондитерському мішку, і можна користуватися. Під час розведення вам може здатися що айсинг має кремовий відтінок.
Інгредієнти
- 1 білок
- 200 г цукрової пудри
- 1 ч. л. глюкозного сиропу
- 1 ч. л. лимонного соку
15 Jan 2021
Альтер – айсинг має безліч переваг: Швидко сохне: 4-6 годин Має чудові смакові властивості Відрізняється ніжним ванільним ароматом Запобігає міграції кольору та мармуру Дає ідеальну рівну поверхню Не кришиться Легко забарвлюється: як після висихання, так і в розведеному вигляді Термін придатності – 18 місяців (за умови, що …