Актуальні поради Українцям Як загустити крем за допомогою агар агару?

Як загустити крем за допомогою агар агару?

Влийте воду, сік лимонний і помістіть ємність на плиту. Доведіть цукровий сироп до кипіння, щоб у поверхні рідини утворилися великі бульбашки. Всипте в ємність агарагар. Акуратно перемішайте і знову доведіть до кипіння, а потім вимкніть нагрівання.

Розчинити агарагар можна практично в будь-якій рідині: воді, бульйоні, фруктовому соку та ін. Зразкове співвідношення: чайна ложка на склянку. Через 15 хвилин суміш ставлять на вогонь та доводять до кипіння. Варити не потрібно, потрібно лише розчинити гранули повністю.

Загустити рідкий крем можна желатином, крохмалем або борошном, цукровим сиропом, яйцями та крохмалем, а також спеціальним загусником крему, які можна зустріти на магазинах прилавків. До речі, останній варіант підійде практично для будь-якого крему.

Related Post

Як працювати з готовим Айсінг?Як працювати з готовим Айсінг?

Айсінг боїться вологи, тому його не можна зберігати у холодильнику, особливо якщо там підвищена вологість, – найкраще складати прикраси у картонну чи пластикову коробку. ЯК ЗРОБИТИ ЩОБ АЙСИНГ БЛИСТІВ ПІСЛЯ

Навіщо потрібен Гуїд?Навіщо потрібен Гуїд?

GUID (Globally Unique Identifier) ​​– статистично унікальний 128-бітовий ідентифікатор. Його головна особливість – унікальність, яка дозволяє створювати розширювані послуги та програми без побоювання конфліктів, викликаних збігом ідентифікаторів. Дізнатись «гуїд» ХС