Важливо, що у стручків ванілі безвідходне використання.
- Перше – це витягти ароматну м'якоть із насінням. …
- Настоянка: залити стручок міцним алкоголем – коньяком, горілкою. …
- Перемолоти шматочок ванільного стручка з кавою. …
- Шматочок стручка покласти в молоко та довести до кипіння. …
- Шматочок стручка додати при варінні варення.
Jan 28, 2016
Зазвичай беруть 1 стручок на 200-300 г цукру. Скласти в банку, що щільно закривається. Ці палички використовують цілком при приготуванні напоїв та кремів. З них вилучають ароматний вміст і додають до тесту.
Стручки ванілі збирають зеленими. Їх піддають піврічній обробці: спочатку вимочують у воді, потім загортають у тканину, щоб вони потіли, потім сушать на сонці, щоб випарити воду… І, нарешті, залишають ферементуватися у приміщенні, що провітрюється.