Актуальні поради Українцям Як зробити, щоб желатин застиг?

Як зробити, щоб желатин застиг?

Опускаємо форми для майбутніх ласощів у гарячу воду. Інакше через різницю температур верхня частина желе може вийти зім’ятою. Вводимо пектин у желе поки воно ще гаряче, інакше утворення грудок не уникнути. Поміщаємо спочатку в холодильник на 5-6 годин, потім перекладаємо в морозильну камеру.

Низька температура застигання – 15°С і нижче Тривалий час застигання При температурі від 25°С починає танути Володіє термоперетворюваністю – якщо після застигання злегка підігріти масу з желатином, вона розтане, і навпаки, після охолодження, рідка маса знову загусне

Желатин стабілізується при температурі нижче 15 °С. Якщо Ви залишите желе в кімнаті, то воно ніколи не застигне. Усі желатинові начинки і торти відправляйте в холодильник або в морозилку для стабілізації.

Related Post

У чому сенс саморегулівної організації?У чому сенс саморегулівної організації?

Основна ідея СРО – перекласти контрольні та наглядові функції за діяльністю суб'єктів у певній сфері з держави на самих учасників ринку. Саморегульовані організації (СРО) являють собою організації некомерційного типу, створені

Які препарати призначають у разі інсулінорезистентності?Які препарати призначають у разі інсулінорезистентності?

Під час вибору лікувальної тактики необхідно визначити, що переважає – інсулінорезистентність чи порушення секреції інсуліну. На інсулінорезистентність впливають такі препарати, як бігуаніди і тіазолідиндіони. Із бігуанідів нині використовують метформін (сіофор,

Як позбутися дрібних мошок на кухні?Як позбутися дрібних мошок на кухні?

Додати 1 ст. ложку натурального яблучного оцту, налийте кілька крапель шампуню, рідини для миття посуду або густого мильного розчину. Поставте ємність там, де мошок найбільше вони самі злетяться в банку,