Наприклад, запечена качка має 307 кКал, а її варене м'ясо ще менше – всього 252 кКал. Смажене качине м'ясо містить 279 кКал, грудка без шкірки – 145 кКал. Найбільшою калорійністю відрізняється філе тушки після копчення – в ній міститься до 415 кКал.24 груд. 2021 р.
Курка містить 0,0 г вуглеводів в 100 г продукту. Калорійність — 190,0 ккал.
На 100 грамів сирого філе припадає лише 155 калорій. Також 100 грамів курятини передбачають: 12,6 г білків, 1,6 г жирів та лише 0,9 г вуглеводів. Калорійність курячого стегна становить 180 ккал на 100 грамів, а у курячих крильцях вона становитиме 190 ккал на 100 грамів.
Головна харчова цінність м'яса полягає в білках. Яловичина містить 18-20 %, жирна свинина близько 12 %, беконна свинина 17 %, баранина 16-20 % білка.
Кількість калорій у м'ясі та м'ясних продуктах
Продукт | Кількість | Енергетична цінність (ккал) |
---|---|---|
Яловичина відварена | 100 г | 254 |
Яловичина відварена у власному соку, консерва | 100 г | 214 |
Яловичина тушкована, консерва | 100 г | 220 |
Яловичина, відбивна | 100 г | 117 |
Наприклад, запечена качка має 307 кКал, а її варене м'ясо ще менше – всього 252 кКал. Смажене качине м'ясо містить 279 кКал, грудка без шкірки – 145 кКал. Найбільшою калорійністю відрізняється філе тушки після копчення – в ній міститься до 415 кКал.
Один із смачних і вишуканих рецептів – це качка з апельсинами у фользі. Для її приготування вам не знадобиться багато інгредієнтів. Спочатку готуємо маринад для качки. Він схожий на апельсиновий маринад через додавання соку цього фрукта, але відсутня гірчиця і додається ложка імбиру …