Актуальні поради Українцям У чому полягає особливість обробки безлускатої риби?

У чому полягає особливість обробки безлускатої риби?

Особливості обробки деяких видів риб Зі світлого боку риби зчищають луску. Голову та частину черевця відрізають косим зрізом ножа. Через отвір, що утворився, у риби видаляють нутрощі і плавники, потім промивають. З риби знімають темну шкіру, нарізають упоперек на порційні шматки.22 Sept 2019

Дрібну камбалу нарізають на порційні шматки впоперек, велику – розрубують уздовж хребта, а потім нарізають на порційні шматки. Шипи у камбали (Калкан) видаляють після варіння. Риба-шабля. Вона має плоске тіло, тому її не пластують і не обробляють на філе.

У миня і вугра знімають шкіру "панчохою". Для цього її підрізають навколо голови, відгинають і стягують із риби до хвоста, потім відрізають. Щоб шкіра не ккользила на руках, польці вмочують у сіль. Видаляють плавці, нутрощі, голову і промивають.

Обробка судака (та інших окуневих риб) завжди починається з видалення жорсткого спинного плавця, оскільки укол їм викликає тривале хворобливе запалення. Плавник виймають, попередньо підрізавши його по м'якоті спинки з обох боків. Також видаляють і анальний плавець, а потім усі інші.

Related Post

Де мешкає Сопа?Де мешкає Сопа?

Сопа воліє жити в глибоких річках з швидкою течією, але зустрічається і в озерах з проточною водою, що виходить.. Вона любить спокій, тому активність її, як і сон, проходять на

Як не заразитися вірусом Коксакі?Як не заразитися вірусом Коксакі?

Як попередити зараження На сьогоднішній день вакцини від вірусу Коксакі, втім, як та від інших ентеровірусів, не отримано. Єдина профілактика – дотримання особистої гігієни. Але оскільки основним шляхом передачі вірусу

Який третій тостЯкий третій тост

Третій тост – як здивувати третім тостом за жінок і любов. Що говорити, цей світ би не був таким прекрасним без цього чудового і світлого почуття. Кохання – найзагадковіше з