Актуальні поради Українцям Як правильно їсти аварський хінкал?

Як правильно їсти аварський хінкал?

Страва подається на стіл гарячим: коржики з тіста, варені в бульйоні, варене м'ясо, томатно-часниковий соус та бульйон. Їдять аварський хінкал наступним чином: спочатку береться хінкал-коржик, мачається в соус. Після цього її відкушують, запивають бульйоном, те ж саме проробляємо зі шматком м'яса.

Зазвичай хінкал їдять руками. Шматки вареного тіста вмочують у соус, їдять вприкуску з м'ясом і запивають бульйоном.

Хвостики є не потрібно. Це досить щільний шар тіста, який не проварюється, тому всередині хвостики залишаються практично сирими. Це не дуже добре для шлунка, тому краще залишати їх на тарілці.

Хінкалі їдять руками, без ножа та вилки. Візьміть мішечок за хвостик великим і вказівним пальцем, виберіть край апетитнее, відкусіть. Випийте м'ясний бульйон із мішечка. З'їжте фарш і тісто у кілька укусів.

Related Post

Як часто потрібно робити щеплення від кліщового енцефаліту?Як часто потрібно робити щеплення від кліщового енцефаліту?

Після стандартного первинного курсу з трьох щеплень стійкий імунітет зберігається як мінімум 3 роки. Ревакцинація проти кліщового енцефаліту проводиться кожні 3 роки після третього щеплення.. Ревакцинація здійснюється шляхом одноразового запровадження

Де знаходяться Іжмінводи?Де знаходяться Іжмінводи?

Санаторій «Іжмінводи», розташований у селі Іжевка за 53 кілометри від Набережних Човнів вважається найстарішим у Татарстані. Здравниця розмістилася в екологічно чистій місцевості правому високому березі річки Кама. від 2 692