Актуальні поради Українцям Як замочити домашнього кролика?

Як замочити домашнього кролика?

М'ясо молодого кролика можна замочити у сироватці чи воді. Якщо ви відчуваєте неприємний запах м'яса, у воду для вимочування необхідно додати яблучний або винний оцет у співвідношенні 1 чайна ложка оцту на літр води. Можна, можливо вимочувати м'ясо у молоці. Як правило, вимочують його щонайменше 6 годин.

Під час обробки кролика, голову потрібно зберігати чистою, проте якщо ви її все ж таки забруднили кров'ю, то її слід промити і добре просушити. Якщо, після забою кроликаВи хочете виставити тушку на продаж, то її необхідно добре знекровити, а також потрібно, щоб тушка важила не менше одного кілограма.

Така проста операція покращить властивості м'яса та прибере запах. Час вимочування – від 1 до 3 годин. У воду можна додати трохи оцту (винного чи яблучного), але це необов'язково. Вода робить кроляче м'ясо менш жорстким та зменшує специфічний запах, а це вже чимало.

Related Post

Як пишеться Барєв?Як пишеться Барєв?

Барєв (Բարեւ) – найпоширеніша у вірменів форма вітання. Залежно від обставин , її можна використовувати як офіційної формі, і у неофіційної. Наприклад, Барев дзес (Բարեւ Ձեզ) означає – привіт, а

Як правильно писати слово Буревісник?Як правильно писати слово Буревісник?

Буревісник, -а, м. Морський водоплавний птах з гачкуватим дзьобом, з вузькими і довгими крилами. Іменник буревісник це слово з двома корінням, -бур-і -вест-, буква е сполучна голосна. Для першого кореня

Навіщо потрібен ріг білого носорога?Навіщо потрібен ріг білого носорога?

Ріг білого носорога Ріг вважається афродизіаком і використовується в народній африканській медицині. Судини з рогу нібито нейтралізують отрути, порошок приносить довголіття, а за постійного вживання – практично безсмертя.Mar 16, 2017