На відміну від свого старшого побратима Макчікена, новий сендвіч менший за розміром і трохи відрізняється за інгредієнтним складом: якщо в Макчікені котлету роблять повністю з білого м'яса курки, то в Чикенбургері котлета готуватиметься вже з двох видів філе: білого та червоного.Jan 22, 2007
Обсмажена куряча котлета, що панується в сухарях, яка подається на карамелізованій булочці, заправленій свіжим салатом та спеціальним соусом «Макчікен».
Соковита куряча котлета у хрумкій паніровці, салат Айсберг, спеціальний соус та карамелізована булочка з кунжутом.
19 грудня 2018 року у меню ресторанів Макдоналдс з'явились сезонні бургери – «Чизбургер Фреш» та «Чикенбургер з беконом».