2 ст. л. Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв.
Як варити цвітну капусту Головне у приготуванні цвітної капусти її не переварити. Тому 5 хвилин у підсоленій воді буде цілком достатньо. Якщо варити її довше, то вона стане дуже м'якою та несмачною.
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5–7 хвилин. Після охолодження змішати з майонезом та подрібненим часником, приправити за смаком. А щоб додати такому салату святковості — можете прикрасити його зверху потертим яйцем та зеленню.
Ранні сорти та качани середнього розміру з видаленим качаном варяться 5-10 хвилин після закипання. Капуста пізнього врожаю та щільні тверді качани варяться 15-25 хвилин. Відокремлене капустяне листя можна варити 3-4 хвилини. Якщо йдеться про пекінську капусту, то її достатньо ошпарити окропом.
Доведіть до кипіння велику каструлю із підсоленою водою. Додайте суцвіття цвітної капусти і варіть 10 хвилин або поки цвітна капуста не стане м'якою. Злийте воду.
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Варка займає від 20 до 40 хвилин. Стільки ж слід варити заморожений овоч. Представимо ряд рецептів, в яких використовується відварена тим чи іншим …