Далі субпродукти потрібно очистити від плівок та відварити. До готовності їх потрібно готувати приблизно 30 хвилин після закипання в підсоленій воді. Тепер лівер готовий до подальшого використання в стравах.
Варити яловичину 1 годину, на бульйон для насиченого бульйону можна поварити довше — 1,5 години. Якщо яловичина Стара, сумнівна або шматок дуже великий — варіть від 2 годин. Перевірити яловичину на готовність легко, проткнув виделкою — якщо яловичина зварилася, вона буде м'якою.
Що ж стосується того, скільки потрібно варити печінку свинячу, то згідно з кулінарним стандартам цей процес триває від 40 до 50 хвилин. Якщо для вас витратити цілу годину — це занадто багато, розріжте субпродукт на шматочки, часточки або смуги і відваріть. У такому разі процес приготування ледь займе 20 хвилин.
Спосіб приготування: заморожені вареники опустити в киплячу підсолену воду. Помішуючи довести до кипіння та варити 5-7 хв. Готові вареники вийняти з води та заправити за смаком (маслом,сметаною). Не дозволено повторно заморожувати.
Скільки вариться яловичина Якщо яловичина вариться одним цілим шматком, то на повне приготування знадобиться 2-2, 5 години в залежності від віку м'яса. Нарізане невеликими шматочками м'ясо звариться за 1,5 години. В мультиварці знадобиться 2 години в режимі "Суп" або "Тушкування".
1. Залити яловичину водою, налаштувати режим « Варка» і почекати закипання. 2. Після закипання зняти піну, посолити воду і закрити мультиварку кришкою. 3. …