Перепелиний бульйон містить вітаміни А, С, D, групи В, залізо, натрій, селен, незамінні амінокислоти. Перепелині м’ясо і бульйон корисні для відновлення сил, боротьби з анемією і дистрофією, зміцнення кісток і зубів.
Скільки варити перепелів Готується м’ясо перепілки дуже швидко. Для того, щоб воно зварилося, достатньо 20-30 хвилин. Відварене м’ясо перепілки дуже ніжне і смачне саме по собі, і додаткових спецій під час варіння не потребує.
Кладемо перепілку в холодну воду. Коли вода закипить, знімаємо піну, кладемо 1 очищену цибулину. Варимо тушку перепілки з цибулею. Зазвичай вона готується за 20 хвилин, але я варила довше.