Актуальні поради Українцям Як зробити, щоб пиріжки залишалися м'якими?

Як зробити, щоб пиріжки залишалися м'якими?

Як тверді пиріжки зробити м'якими Змащуємо верхівку, накриваємо харчовою плівкою та зверху рушником. Так само реанімувати тверді пироги допоможе молоко. Чистий рушник промокнути водою, добре вичавити і покласти зверху. Так випічка не намокне, а волога зробить її м'якою.

Випічка довго не висихатиме і черствітиме, якщо в тісто для хліба, оладок, пирогів або млинців додати трохи манної крупи. Додавання невеликої кількості житнього борошна при виготовленні пшеничного хліба також дозволить виробу довго не черствіти.

У холодильнику у пакеті пиріжки можна, можливо зберігати до тижня. Якщо вам потрібно зберегти пиріжки ще довше – загорніть пиріжки поштучно або по 2-3 штуки у фольгу. Складіть загорнуті пиріжки у пластиковий контейнер для заморозки, закрийте кришкою та відправте у морозильну камеру на зберігання.

Related Post

Навіщо потрібна професія космонавтаНавіщо потрібна професія космонавта

космічні промені можуть пошкодити наші клітини та ДНК, підвищуючи ризик розвитку раку. Ці дослідження також виявили цікавий феномен: астронавти можуть набути стійкості до радіації, відомої як радіоадаптація, що передбачає, що

Для чого потрібен Циркон?Для чого потрібен Циркон?

Циркон збільшує схожість насіння, особливо некондиційного; укорінює розсаду, живці, однорічних і багаторічних хвойних і листяних культур. Захищає від біотичних та абіотичних стресів, запобігає опадання зав’язей, плодів. Циркон для вкорінення живців