Удар має бути сильним та чітким. Молочне порося ріжуть у горло, а дорослу свиню — у серце, для чого тварину швидко укладають на лівий бік, притримують праву передню ноги і вводять нож у ножів у хрящове зрощення у 3-4 ребра. Ніж тримають доти, доки агонія не припиниться.
Молочне порося є дитинчатою свині, вік якого не більше 2-х місяців. Харчувалась така тварина виключно молоком, без будь-яких добавок. Вага порося може змінюватись від 1-го до 5-ти кг.
Практика показує, що найбільш популярними є варіанти вагою 5 кг (на компанію з 4-5 осіб) та 8 кг (на 6-8 осіб). Ціна вказана за середнього 5-кілограмового порося, але насправді його вага може трохи відрізнятися. Склад: свинина.