Актуальні поради Українцям Як подивитися статистику чужого відео на YouTube?

Як подивитися статистику чужого відео на YouTube?

Якщо вам потрібно проаналізувати канали та відео конкурентів, ви можете скористатися сервісом Popsters. Для аналізу статистики вашого YouTube каналу зайдіть у розділ «Творча студія» (натисніть на свій аватар у правому верхньому кутку). У лівому стовпці ви побачите посилання YouTube Analytics.20 Sept 2022

Почніть дивитися відео. Натисніть правою кнопкою миші на будь-яку точку у вікні програвача та виберіть Статистика для ботаніків. Тепер під час відтворення статистика відображатиметься у вікні програвача поверх зображення.

Якщо ви хочете бути в курсі того, хто дивиться ваші відео на YouTube, і знати демографічні даних своїх глядачів, слідкуйте за інформацією на вкладці Аудиторія в YouTube Аналітика. На ній є картка з основними показниками: числом нових та постійних глядачів, числом унікальних глядачів, передплатників та спонсорів.

Як перевірити кількість передплатників

  1. Увійдіть до Творчої студії YouTube.
  2. У меню зліва виберіть Аналітика.
  3. На вкладці Огляд знайдіть картку "У режимі реального часу".
  4. Щоб подивитися, як змінилося число ваших передплатників, натисніть кнопку Детальніше.

Related Post

Як зателефонувати до Галамарту?Як зателефонувати до Галамарту?

Бажаєте поділитися своїми спостереженнями щодо роботи закладів мережі, якості обслуговування або товарів, скористайтесь єдиним телефоном гарячої лінії: 8 (800) 250 00 25. У центрі допомоги клієнтам готові відповісти з усіх

Як правильно зберігати Лантус?Як правильно зберігати Лантус?

Зберігайте запас інсуліну при температурі +2°С – +8°С у тому відсіку холодильника, де малоймовірне його заморожування (наприклад, бічний відділ холодильника). Уникайте впливу на інсулін високих (> +30°С) температур (це можливо,

Як зберігають банани під час перевезення?Як зберігають банани під час перевезення?

Для газації банани, що зберігаються на складі при +13-15 ° C в стандартних вентильованих коробках, переносять в теплоізольовану газову камеру, де спочатку банани прогріваються до +18-20 °C. Потім камера заповнюється