Актуальні поради Українцям Скільки солі на 1 кг м’яса для домашньої ковбаси

Скільки солі на 1 кг м’яса для домашньої ковбаси

На 1 кг м'яса — 10 г нітрітної солі та 10 г звичайної солі і спеції. Зі спецій використовує сухий часник, чорний перець, молотий коріандр. Змішати солі з приправами, обваляти в цьому м'ясо.12 трав. 2018 р.

На 1 кг м'яса потрібно 13 г солі. У мене нітритна та звичайна. Я використовую приправу до краківської ковбаси (перець чорний, духмяний та сушений часник) 5 г на 1 кг м'яса.

Зауважте, що м'ясо на домашню ковбасу потрібно подрібнювати ножем, а не м'ясорубкою. За допомогою цього секрету смак страви буде просто неймовірним. Тому важливо не полінуватися і дрібно нарізати м'ясо.

В цілому, потрібно використовувати 70-80 грамів солі на 1 кг м'яса для засолювання.

Чому м'ясний фарш не можна солити Ми звикли, що фарш неодмінно потрібно посолити – в пропорції 20 грам солі (це приблизно дві чайні ложки) на кожне кіло м'ясного фаршу.

Вільні кінці кишок зав'язати змоченою у воді ниткою. Залишити у теплі на 20-30 хвилин. Запікати у духовці при 180 ° протягом 30-40 хвилин.





На 1 кілограм фаршу потрібно 25 грамів солі. Це майже одна столова ложка. Щоб не прогадати із сіллю та спеціями, можна взяти шматочок фаршу і просмажити його, а потім спробувати на смак.

Related Post

Які метали використовуються в кольоровій металургії?Які метали використовуються в кольоровій металургії?

Кольорові метали – це мідь, алюміній, цинк, олово, свинець, нікель, хром, срібло тощо. Вони мають загальну властивість утворювати на поверхні оксидну плівку, яка запобігає подальшому руйнуванню металу. Кольорові метали –