Актуальні поради Українцям Як зробити пепсин у домашніх умовах?

Як зробити пепсин у домашніх умовах?

Пепсин яловичий, 1 г Пепсин яловичий широко застосовується в промисловому і домашньому сироварінні. Його додають, щоб молоко згорнулося, а з отриманого згустку потім готують сир, тверді сири, бринзу. Пепсин належить до сичужних ферментів – його отримують із залозистого відділу шлунка у телят і дорослої ВРХ.

MEITO / Пепсин , мікробіальний ренін, молокозсідальний фермент для м’яких сирів , 30 саше*1 гр. – купити в інтернет-магазині OZON зі швидкою доставкою

Ацидин-пепсин береться в розрахунку 1,5-2 таблетки на літр молока (зберігати пепсин слід у холодильнику). Спочатку товчемо таблетки і розводимо їх у половині склянки перевареної води кімнатної температури. Молоко в цей час підігріваємо до температури 35°С.

Related Post

Як дізнатися чи готовий стейк?Як дізнатися чи готовий стейк?

Температура: 46-50 °C. ✔ Ступінь прожарювання Medium – найпопулярніша і часто замовлена ​​прожарювання. Температура 52-57 °C. ✔ Medium well відповідає повністю просмажений стейк, має світло-рожевий колір і прозорий сік.. Нижче

Як зберігати булочки в морозилці?Як зберігати булочки в морозилці?

Для того, щоб заморозити булочки, необхідно вистелити маленьку тацю або дошку харчовою плівкою і розкласти на ній сформовані заготовки. 3. Зверху затягнути другим шаром плівки, акуратно підвернувши краї. Не залишайте

Як пити ацикловір при герпесі губЯк пити ацикловір при герпесі губ

у хворих із нормальним імунітетом для запобігання рецидивам інфекцій, викликаних вірусом простого герпесу, в дозі 200 мг приймати 4 рази на добу з 6-годинним інтервалом. У якій дозі приймати таблетки