Актуальні поради Українцям Як правильно збивати кондитерські вершки?

Як правильно збивати кондитерські вершки?

Збивати вершки найкраще міксером. Якщо ви робитимете це блендером, тобто ризик того, що у вас вийдуть не збиті вершки, а справжнісіньке масло. Орієнтовний час збивання – 10 хвилин. Збивати потрібно під кутом 90 градусів.

Починайте збивати на невеликій швидкості, поступово підвищуючи її до середньої; – краще збивати невеликими порціями, об'ємом 200 – 300 мл; – Якщо користуєтеся міксером, починайте збивати на найповільнішій швидкості. Домоглися стабільної консистенції – одразу зупиняйтеся, інакше їх можна перезбити, і вони розшаруються.

Вершки спочатку повинні бути холодними, інакше вони не зіб'ються правильно. Вершки кімнатної температури не містять повітря, тому використовуйте добре охолоджені вершки прямо з холодильника. Також добре охолоджену металеву чашу та віночок. Вершки потрібно витримати у холодильнику від 36 до 48 годин перед збиванням.

Related Post

Як довше зберегти свіжі огірки в домашніх умовах?Як довше зберегти свіжі огірки в домашніх умовах?

Можна трохи ускладнити завдання, обернувши кожен огірок серветкою, і тільки потім покласти плоди в пакет – у цьому разі два тижні збереження овочам забезпечено. А якщо ви “посадите” огірки хвостиками