Актуальні поради Українцям Як смачно засмажити печінку та легеню?

Як смачно засмажити печінку та легеню?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її у молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінка. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Закип'ятіть воду в каструлі та додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку та варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин.

– Час смаження печінки залежить від розміру шматочків. Найкращий орієнтир у цій справі – зміна кольору продукту: як тільки печінка змінить свій колір на зрізі до половини товщини, печінку слід перевернути. Смажте печінка з кожного боку приблизно по 1-2 хвилини.

Related Post

Як вибрати ПЗВ для пральної машини?Як вибрати ПЗВ для пральної машини?

Звертайте увагу на маркування приладів. Для стандартної побутової мережі вибирайте ПЗВ із позначенням «С». Для розетки з ПЗВ підійде позначення С16, С25. При цьому найефективніший – із позначкою А. Для

Як прописати бюджет?Як прописати бюджет?

Щоб було простіше, розіб'ємо ваші дії на кроки: випишіть свої джерела щомісячного доходу та підрахуйте суму, яка набирається за місяць; визначте статті витрат та визначте зразковий бюджет за кожною з