Актуальні поради Українцям Як позбавитися присмаку соди в тесті?

Як позбавитися присмаку соди в тесті?

Просто беру 0,5 год. л. соди в столову ложку і вичавлюю в неї сік лимона. Шипить, розмішаю і в тісто.Nov 28, 2011

Крім соку лимона чи лимонної кислоти соду можна погасити звичайним оцтом, який без проблем продається у будь-якому продуктовому магазині. Для отримання позитивного результату необхідно в чайну ложку накапати 5-7 крапель 9% оцту.

Найпопулярніша заміна харчової соди – пекарський порошок або розпушувач. Головне – дотримуватися пропорцій! Харчова сода (Вона ж – натрій двовуглекислий, бікарбонат натрію) широко використовується у випічці. Соду додають, як правило, в бездрожжеве тісто, а також в тісто для млинців та оладок, довіряючи їй роль розпушувача.

Як правило, додавання соди або розпушувача, використовується для надання будь-якому харчовому продукту пухкості та пишноти. В основному використовується для розпушування тіста.

Related Post

Яка паличка була у Дамблдора?Яка паличка була у Дамблдора?

Паличка професора Альбуса Дамблдора, також відома як Бузинна паличка. За переказами, вона була подарована самій Смертю старшому з братів Певереллів Антіоху. До коробки з паличкою додається іменна табличка. Хвороба Ходжкіна

Як часто перевіряються вуглекислотні вогнегасники?Як часто перевіряються вуглекислотні вогнегасники?

Періодичність перезарядки вуглекислотних вогнегасників не рідше ніж 1 раз на 5 років. З такою самою регулярністю проводять випробування на стенді, піддаючи корпус високому тиску. При розміщенні пристрою в ускладнених умовах