Актуальні поради Українцям Як вибрати ключку для захисника?

Як вибрати ключку для захисника?

Ставимо ключку між двох ніг перед собою. Якщо підбір проходить без ковзанів, то правильна висота вважається лише на рівні кінчика носа. Потрібна висота в ковзанах – це рівень підборіддя. Однак варто враховувати стиль катання та особисті уподобання.

Захисники вибирають довші ключкиякі можуть доходити до носа, іноді і до брів. Такий ключкою простіше відібрати/вибити шайбу у суперника. Для нападника, навпаки, чим коротше ключка, тим зручніше здійснювати обведення та швидкі кистьові кидки. Довжина ключок для нападаючого – не вище ніж до нижньої губи.

Вибір хокейної ключки відповідно до зростаннямвагою та віком спортсмена

  1. дітям (youth, yth) 4-7 років ключки довжиною 106-114 см (42-45 дюймів);
  2. юніорам (junior, jr) 7-14 років – 119-132 см (47-52 дюйми);
  3. підліткам (intermediate, int) 14-17 років – 137-145см (54-57 дюймів);
  4. дорослим (senior, sr) – 142-157 см (56-62 дюйми).

Зазвичай жорсткість хокейної ключки підбирається по вагою гравця. Якщо спортсмен важить 75 кілограм, ключка має бути 85 flex. Тобто додаємо 10 до свого вагою. Щоб, за різних видів кидка, хокеїст зміг прогнути свою ключку збільшення швидкості шайби.

Related Post

Як дізнатися якого року мій будинокЯк дізнатися якого року мій будинок

Цю інформацію можна дізнатись у органів Держгеокадастру, а також на публічній кадастровій карті. Відкрийте Опендатабот, введіть кадастровий номер земельної ділянки, реєстраційний номер обʼєкту нерухомості або код ЄДРПОУ або ІПН власника

Яка національність у кубанських козаків?Яка національність у кубанських козаків?

За національністю 78% козаків були росіянами, 17% – українцями, а 5%, що залишилися, припадали на зарахованих до козацтва калмиків, осетин, татар, бурятів, монголів та якутів.. Отаманом всіх козацьких військ зазвичай

Як визначити рак був зварений живим чи мертвим?Як визначити рак був зварений живим чи мертвим?

Визначити чи зварений рак живим, чи вже не живим досить просто. У живого раку хвостик, так звана "шийка", коли він зварений живим, притиснута до черевця, як би кільцем. Тобто він