Покладіть авокадо в пакет або миску з мукою. Залиште за кімнатної температури на пару днів. Авокадо в борошні дозрівають зазвичай протягом 24 годин. Зрілі за допомогою цього способу плоди виходять м'якими і маслянистими.
Покласти в папір Цей спосіб дозволяє максимально зберегти користь та смак авокадоале вимагає часу. Процес дозрівання займає від двох-трьох днів до тижня, залежно від початкової стиглості фрукта. Вам буде потрібний звичайний письмовий папір або стара газета.
Будь-які стиглі фруктові плоди виділяють етилен, який допоможе авокадо достигнути швидше. Тому візьміть стиглий банан, яблуко або навіть томат і щільно загорніть плід разом із недозрілим. авокадо папір. Потім обмотайте харчовою плівкою, щоб усередину не проникало повітря.
Газета чи паперовий пакет Нестиглий авокадо обернути газетним листом, пергаментом (без воскового покриття) або крафтовим папером разом з стиглими яблуком, бананом чи помідором. Процес дозрівання відбувається завдяки етилену, який виділяють вищезгадані фрукт та овочі.