Напевно ви помічали, що сало стимулює травну систему. Це справді так. Воно покращує синтез жовчі, нормалізує або навіть покращує травлення. Ще одна причина звернути увагу на цей продукт, це вітаміни А, D, Е, а також ненасичені жирні кислоти, яких багато в салі.Feb 20, 2020
Так, на думку лікарки Сіраєвої, свиняче сало (та інші його види) не варто вживати дітям до 3 років і людям, старшим за 70 років…. З цієї ж причини сало протипоказане:
- якщо є загострення гастриту,
- людина страждає на гострий панкреатит, холецистит,
- при виразковій хворобі дванадцятипалої кишки або шлунка.
Sep 19, 2022
Шкода сала Сало – дуже калорійний продукт: у 100 грамах міститься близько 800 ккал. Це означає, що якщо ви не плануєте витратити всю отриману від цього продукту енергію, то ризикуєте набрати зайву вагу. Вживання сала у великій кількості може призвести до ожиріння.
Сало подовжує молодість Вони сприяють активному виведенню з організму токсинів і перешкоджають утворенню ракових клітин. Дієтологиня також звернула увагу на те, що старатися з улюбленим продуктом не варто. Це може загострити деякі хвороби шлунково-кишкового тракту, викликати гормональні порушення. Усе добре – в міру.