Актуальні поради Українцям Як зберігати кришево?

Як зберігати кришево?

На першому етапі активного бродіння, який триває 2-3 дні, температура в приміщенні має бути 22-24°С. На другому етапі (він триває 5-7 днів) оптимальна температура – 20°С, у цей період капуста накопичує вітамін С. Потім капусту прибирають у холодильник або льох, щоб процес бродіння припинився.

Термін зберігання квашеної капусти в холодильнику – 7-10 днів у відкритій тарі. У герметично закритій банці – близько двох місяців. Якщо ж білокачанну заготовку потрібно зберегти довше, протягом 7-8 місяців, то її складають у целофанові пакети і прибирають у морозильну камеру.

Капуста абсолютно не боїться морозу, і після розморожування вона буде точно такою ж хрусткою, як і та, що зберігається в діжках у погребі. Складіть пакети з капустою в морозильну камеру, і у вас залишиться в коморі маса місця для інших заготовок. Один зі способів зберігання квашеної капусти .

Related Post

Навіщо ефералган?Навіщо ефералган?

як знеболюючий засіб при больовому синдромі слабкої або помірної інтенсивності: артралгія, міалгія, невралгія, мігрень, зубний та головний біль, альгодисменорея, болі при травмах та опіках. Ефералган містить парацетамол, який блокує ЦОГ-1

Як фарбувати вапно?Як фарбувати вапно?

Вапняна кольорова побілка тут) вводять лугостійкий колір: окис хрому – зелений, залізний сурик – червоно-коричневий, охра – жовтий, ультрамарин – синій, умбра – коричневий, сажа – чорний та інші сухі