Енергетична цінність – 602 Ккал/100 гр. Зберігати в сухому темному місці при температурі не вище +15С. Термін придатності до споживання: 8 міс. За низьких температур (близько 0С і нижче) термін зберігання борошна продовжується до двох років.
При високому вмісті вологи частинки горіхового борошна злипаються.У результаті найкращі умови, щоб зберегти мигдальну борошно такі:
- герметичний пластиковий або скляний контейнер;
- температура до +25 ° С;
- вологість не вища за 60%.
Jun 21, 2021
Як визначити, що борошно зіпсувалося Найкращий спосіб визначити, чи безпечна борошно – Це понюхати її. Хоча свіжа борошно має нейтральний запах, то погана борошно пахне не свіжим чи кислим. Крім того, якщо ваша борошно потрапила в контакт з водою або вологою, то можуть з'явитися великі грудки плісняви.