Армуду (азерб. Armudu) або Склянки Армуду (Armudu stəkan), також Богмали (азерб.
Ранок кожного турка починається із чашки чаю. Традиційно цей напій п'ється із спеціальних турецьких склянок, які називаються армудами. Вони являють собою невеликі скляні ємності грушоподібної форми.
Турки дуже люблять чай і п'ють його щодня. Чаювання – це цілий ритуал і для нього використовують спеціальні турецькі чашки. Армуду, або бардак, як їх тут називають, являють собою чашки своєрідної форми: без ручки, з широкими дном та горлом, але звужені в центрі. Їхній обсяг не перевищує 150 мл.
Його злегка вмочують у чаї та пережовують, запиваючи ароматним напоєм. Армуди прийнято брати великим та вказівним пальцями за вузьку частину та підносити до губ, не знімаючи зі блюдця. Іноді для зручності використовують підсклянники. Під час чаювання заварник залишається на столі.